Kotimaiset kylpyhuone­kalusteet

Pisara-kylpyhuonekalusteet kestäviin koteihin. 10 vuoden laajennetulla takuulla.

Tytäryrityksemme Opdeco valmistaa Pisara-kalusteet, palvelee kuluttajia ja toimii ammattilaisten kylpyhuonekalustekumppanina.

Pisara kylpyhuonekalusteet

Maailmassa mullistuksia ja muutoksia riittää. Me loimme jotain kestävää. Pisara on kotimainen kylpyhuonekalustemallisto, joka kestää katseita, kosteutta ja elämää. Ajaton pohjoismainen muotoilu, lyömätön kestävyys. 10 vuoden laajennetulla takuulla.

Vuosien tuotekehityksen myötä loimme uudenlaisen valmistusprosessin ja kalustemateriaalin. Lamiwoodin samettinen mattaviimeistely luo kalusteisiin houkuttelevan ja ylellisen tuntuman. Materiaali osoittautui rasitus- ja kosteustesteissä lyömättömän kestäväksi.

Yhteistyössä näkemyksellisten sisustusarkkitehtien ja asiakkaidemme kanssa rakensimme malliston Lamiwoodin varaan. Muotoilua ohjasivat sanat ”kestävä käytännöllinen kauneus”.

Nyt meillä on ilo esitellä Pisara, kestävä, moderni ja pelkistetty kylpyhuonemallisto pohjoismaiseen makuun.

Tutustu Pisaran omilla sivuilla laajaan mallistoon, johon kuuluvat allaskaapit, sivukaapit, peilikaapit, peilit ja lisävarusteet.

Pisara Pro ammattilaisille

Modernit, korkealuokkaiset Pisara-kylpyhuonekalusteet ovat laatutietoinen valinta remontti- ja uudisrakennuskohteeseen. Soveltuu erityisesti linjasaneerauksiin ja muihin suurempiin projekteihin, joissa vaaditaan kustannustehokkuutta laadusta ja toimitusvarmuudesta tinkimättä. Suunnittelun avuksi objektikirjasto.

Pisaraa myy ja valmistaa tytäryrityksemme Opdeco.